CIHAN BAKKERIJ DONER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 864 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cihan Bakkerij Doner. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 7:58 Kapsalon was lekker en bezorging was snel !!!
11 jun 2024 om 21:09 Patat van kapsalon was slap en leek veel te kort gebakken
10 jun 2024 om 21:42 Goed gevuld met groenten en saus.
4 jun 2024 om 19:18 Top kapsalon! Heet, en smaakte heerlijk.
23 mei 2024 om 17:11 Als ik 0 kon geven voor het eten zou ik het doen. Pizza was echt niet lekker en de kapsalon kwam eerst met hele oude vettige donkere patat na het opbellen kwamen ze een nieuwe brengen, tweede keer ook mis patat was slap en en vettig again
20 mei 2024 om 20:48 Het eten smaakte goed en grote porties! Mijn bestelling was alleen incompleet en telefonisch werd er niet opgenomen (4x geprobeerd).. graag zou ik mijn geld terug willen van wat ik niet heb gekregen !!
18 mei 2024 om 20:30 Smullen
18 mei 2024 om 1:17 Het eten was weer overheerlijk en heel snel bezorgd!!! En vriendelijke bezorger!!!
9 mei 2024 om 16:13 Had een kapsalon dubbeldeker besteld, was gewoon een grote kapsalon waar extra voor gerekend werd. Verbolgens gebeld om aan te geven dat het er gewoon als een grote kapsalon uit zag, geen oplossing geboden, laatste keer hier besteld helaas.
1 mei 2024 om 20:07 Bestel hier vaker voor het eerst kreeg ik een kapsalon die voor de helft gevuld was als vaste klant ( zo mag ik mezelf wel noemen ) door deze ervaring helaas weer genoodzaakt om ergens anders te bestellen
29 apr 2024 om 21:04 Nooit meer. Iedereen vergiftigd door kipdoner
14 apr 2024 om 15:28 Wederom super lekker